ללמוד ללמוד

כל מה שצריך לדעת על למידה אפקטיבית ואפילו טיפים להתמודדות עם חרדת בחינות

תמיד אמרו לנו שאם נלמד כמו שצריך במהלך השנה אין לנו מה לדאוג ולהילחץ מהמבחן שמחכה בסוף הסמסטר. אבל הרי זה לא תמיד עובד ככה. נכון? מגיע מועד א', נלחצים, נתקעים, אולי בלק אאוט קטן ויוצאים מהבחינה עם תחושת החמצה. איך אפשר למנוע את זה ולעבור בהצלחה את מועד ב'? ואיך תדעו אם אתם "סתם" לחוצים לקראת המבחן או סובלים מחרדת בחינות?

 

כאן תוכלו לקרוא על כל מה שצריך לדעת על חרדת בחינות, ועל השירותים שהדקאנט להצלחת סטודנטים מציע לכם, כדי לעבור את תקופת המבחנים בשלום.

 

"גשר למתמטיקה האקדמית"

המהות של הקורסים הללו היא לעזור לסטודנטיות ולסטודנטים שמתחילים ללמוד תארים כמותיים לרענן את התוכן הלימודי, ולהתחיל להסתגל לצורת החשיבה האקדמית על מתמטיקה ולהגיע מוכנים יותר להתמודדות עם הגדרות והוכחות.

חלק א: בין האלגברי לגאומטרי

חלק ב: מהטבעיים למרוכבים

 

ויש לנו עוד רעיון בשבילכם.ן - להירשם לקורס החינמי שייתן לכם כלים ללמידה אפקטיבית, בהנחייתה של ד"ר ננה אריאל. בקורס "ללמוד איך ללמוד" תוכלו להבין כיצד אפשר לשכלל את יכולת הלמידה האישיים. נכיר רעיונות, מושגים וטכניקות שמבוססים על תיאוריות ומחקרים ממדעי הלמידה, ניפגש עם חוקרות וחוקרים מובילים ונשמע תובנות מפי לומדים ולומדות בגילים שונים. האמת שאתם יכולים לבחור באיזה פרק להתחיל! להרשמה לקורס >

 

 

 

 

ואם אתם.ן רוצים.ות ללמוד קצת מחוכמת ההמונים, בקבוצת הפייסבוק אוניברסיטת תל אביב - צריכים משהו? תוכלו להתייעץ עם סטודנטיות וסטודנטים כמוכם, שכבר עברו סמסטר או שניים ויוכלו לתת לכם טיפים ועצות שעזרו גם להם, אולי גם למצוא שם קבוצת למידה שמתאימה לכם או אפילו להקים אחת.

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>