דייט ראשון - מה הלו"ז?

רגע לפני ששנת הלימודים תתחיל והקמפוס יתמלא, אנחנו מזמינים אתכן ואתכם, סטודנטיות וסטודנטים שמתחילים עכשיו את השנה הראשונה ללימודים לתואר ראשון, לדייט ראשון ומרגש עם כל המי ומי של האוניברסיטה, כדי שנוכל להכיר קצת יותר טוב. רק אנחנו.

נתחיל את היום בחלוקת מתנות ומפגשים בפקולטות. לאחר מכן תוכלו להרכיב לעצמכם.ן יום מרתק מתוך שלל הרצאות מסקרנות, סיורים בעקבות פינות נסתרות ברחבי הקמפוס, פעילויות ספורט ומפגשים מעוררי השראה בהרשמה מראש. את היום המעניין הזה נסיים – איך לא – במסיבה גדולה בדשא.

יום חמישי | 20.10 | בין השעות 9:30-17:00 | ברחבי הקמפוס

מה בתוכנית?

9:30 – חלוקת מתנות וצמידים שיאפשרו לכם.ן כניסה למתחמים שונים בפקולטות

9:45 -10:15 – טקסי פתיחת שנה בפקולטות

10:30 – 14:15 – מגוון של מפגשים בשלל נושאים בהרשמה מראש

14:30-14:15 – טקס פתיחת שנה לכולם.ן

14:45 -17:00 – מסיבה ואלכוהול עם Dj Gal Brami

איך נרשמים לפעילויות בהרשמה מראש? ממש כאן באתר:

מה עוד?

במהלך היום תוכלו לבקר ביריד המרכזי שלנו, שבו תוכלו להיפגש עם נציגים מאגודת הסטודנטים ועם מגוון שירותים שיהפכו את החיים שלכם.ן בקמפוס לקלים יותר.

מפת הפעילויות בקמפוס >

נתראה ממש בקרוב!