בואו למסיבידנג

07 בספטמבר 2022, 10:00 - 14:00

ללא תשלום
בואו למסיבידנג

בעבר, תהליך הרישום לקורסים היה אימתם של הסטודנטים והסטודנטיות. מספר המקומות בכל קורס הינו מוגבל, ולעתים קרובות הביקוש היה עולה על ההיצע. כבר שמענו על מקרים שעל מנת להצליח ולהירשם לקורסים מבוקשים במיוחד - היו מי שהגיעו בחמש לפנות בוקר כדי לתפוס מקום בתור לרישום!

כדי להמנע מהמצב הזה פיתחנו את שיטת המכרז, המוכר גם בשמו בידינג. בשיטה זו עורכים "מכירה פומבית" אונליין על מקום בקורס: כל תלמיד.ה מקבלת.ת כמות של נקודות וירטואליות, שאותה יש לחלק בין הקורסים שאליו הוא או היא מעוניינים להירשם. לאחר שקלול הנתונים, יתקבלו לקורסים סטודנטים שהעניקו להם את מספר הנקודות הרב ביותר. מלחיץ? לא כשזה תלוי בנו.

אגודת הסטודנטים והסטודנטיות מארגנת את המסיבידינג - אירוע חברתי שבו תוכלו לבנות את מערכת השעות שלכם.ן ביחד, בעזרתם האדיבה של סטודנטים וסטודנטיות בשנים מתקדמות יותר, שכבר עשו את זה ושרדו כדי לספר.

האירוע יתקיים ביום רביעי | 7.9.22 | 14:00-10:00 | בספריות שברחבי הקמפוס

הפרטים המלאים יתפרסמו בקרוב כאן ובאתר אגודת הסטודנטים והסטודנטיות >